פאי דובדבנים

אסתי חדד Comments Off on פאי דובדבנים
21:04
29.04.24
קובי פינקלר No Comments on עידו אביב וקאלקידן מהרי הי"ד נפלו בעזה; "השארת לבבות מרוסקים"

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מאת: מירי זורגר, מתוך התכנית ניחוחות שבת.

מצרכים:

לבצק:

300 גר' קמח
100 גר' א.סוכר
200 גר' חמאה
ביצה אחת

למלית קרם פיסטוק:

120 גר' סוכר
120 גר' א.שקדים
120 גר' חמאה
שלוש ביצים
30 גר' קורנפלור
30 גר' ליקר דובדבנים
2 כפות פיסטוקים טחונים

לקישוט:

דובדבנים קפואים או משומרים

אופן ההכנה:

הכנת הבצק:

שמים את כל המצרכים במעבד המזון חוץ מהביצה ומעבדים למסת פרורים.
מוסיפים את הביצה ומערבבים לבצק, עוטפים בנילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה.

הכנת המלית:

במעבד מזון שמים את כל המצרכים מלבד הביצים, מעבדים למחית חלקה, מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים שוב לקבלת מחית אחידה.

הרכבת המנה:

מרדדים את הבצק, מרפדים תבנית בגודל הרצוי או תבניות אישיות ושמים להקפאה לשעה אחת.
מוציאים, מזלפים מהמלית, מקשטים בדובדבנים, אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות ואופים עד להשחמה.



0 תגובות